Om mig!

- Pionjären -

Elittränare och är sedan tidigare utbildad instruktör inom både Crossfit och militärträning. Men innan jag startade mitt företag arbetade jag 17 år inom Försvarsmakten och de sista 10 åren som operatör inom specialförbanden. Som enda kvinna fick jag tidigt bryta ny mark inom både flygvapnet och jägarförband innan jag som första kvinna någonsin klarade uttagningstesterna till operatör inom specialförbanden.

Erfarenhet från operativ verksamhet, både nationellt och internationellt, tillsammans med de krav som tjänsten innebar, tar jag med mig in i mitt företag. Med kunskaperna från STAC-elittränare och att själv under flera år varit programmerad enligt metoden ger mig en mycket god insikt hur ett träningsprogram skall utformas.

Detta ger mig en unik utgångspunkt som coach och personlig tränare. Jag är 40 år, mamma, tränat aktivt större delen av mitt liv och är fd operatör så jag vet vad livet kräver - oavsett om du är högpresterande eller motionär. Jag vet att helheten hos dig som individ är det viktigaste för att nå dina mål.

Den enda som behövs är inre motivation från dig, resten är upp till mig att lösa!